Da Statoil skiftede navn til Circle K

Nu er Circle k gået viralt i Danmark og langt de fleste tankstationer har skiftet navn fra Statoil til det famøse nye brand.

Det er dog åbenbart ikke alle der har skiftet, for jeg ser da af og til stadigvæk en enkelt statoil eller 2 der stadig har sine egne skilte.

Du kan altid gå ind og få en hotdog til en 10’er, men husk på at du får hvad du betaler for. Det er derfor ikke en pølse i særligt god kvalitet.

Hos tankstationen kan man af og til deltage i deres Circle k burgerspil hvor man skal samle en burger med flere af deres ingredienser. De har lagt gratis burgere ud til deres brugere som de kan vinde ved at deltage i denne konkurrence. Der er et par tusind gratis burgere på højkant som præmier, men derudover er det også muligt at vinde halv pris, sodavand eller andre fede præmier.

Jeg har set denne konkurrence 2 gange siden de kom til Danmark. Den første gang var i efteråret og 2. Gang 5 måneder efter. Det er derfor sandsynligt at de laver en tilsvarende kampagne endnu en gang for at sætte fokus på at de altså også sælger mad i deres butikker. Folk kommer jo ofte for at tanke benzin på bilen og det er her det er smart at have lidt fastfood at kunne sælge til sine kunder. Jeg har smagt burgeren og den smager himmelsk, men det er stadigvæk en tankstationsburger, så der er ikke kredset om den på samme måde som inde i byen på de danske caféer hvor det er blevet en meget udbredt spise.

Spillet går i alt sin enkelthed ud på at du får 6 ingredienser der skifter plads fra gang til gang. Så skal du forsøge at samle 1 af deres 4 forskellige varianter på tid og så får du med det samme at vide om du har vundet eller ikke har vundet.

Du kan selvfølgelig kun spille fra din smartphone og derfor skal du indtaste dit mobilnummer, så får du et link til konkurrencen. Hvis du vinder vil du modtage en sms med en kode du skal fremvise når du kommer ned i butikken for at hente din gratis mad.

Du kan spille en gang om dagen i hele kampagneperioden som typisk varer lidt over en måned. Hold øje med min hjemmeside for at se om der ikke snart kommer nogle andre konkurrencer du kan deltage i.

Hvis du alligevel skal tanke, så har de hos Circle K indført faste priser henover hele dagen. Dvs. at det koster det samme før kl. 10 som efter kl. 16, du skal dermed ikke længere køre efter den billigste benzin. Men en ting jeg har lagt mærke til er, at de konsekvent koster 10 øre mere end konkurrenten. Til gengæld får du 10 øre rabat med deres fordelskort, som også giver dig andre fordele i deres butik. Hent spillet og vind fede præmier.