Gør din virksomhed synlig med smarte træskilte

Det kan være svært som nystartet virksomhed at skille sig ud fra mængden. Der dukker hver dag nye firmaer og butikker op overalt, og det kræver kreative kræfter at gøre sig synlig i havet af reklamer og visuelle udtryk. Du kan dog komme langt med at tænke ud af boksen og investere i eksempelvis træskilte.

Træskilte er en anderledes måde at vise sit visuelle udtryk frem, og du kan personliggøre din virksomhed ved at skabe et træskilt med dit logo og dit navn på. Læs her, hvordan du får fingrene i et træskilt til din virksomhed, og hvorfor denne type reklame giver mening i en digital tidsalder.

Hvad er træskilte?

Et træskilt er – som navnet antyder – et skilt lavet af træ. Det er en meget analog måde at reklamere for sig selv eller udsende et budskab, og man har brugt træskilte i mange hundrede år. Faktisk er træskilte én af de ældste måder at lave reklame på, da træ var et af de eneste materialer, den brede befolkning kunne få fat i før i tiden.

Træskilte er dog også meget populære at bruge i dag, da de er billige at producere og ser æstetisk flot ud. Hvis du går dig en tur ned ad gågaden i din by, vil du helt sikkert lægge mærke til et træskilt, hvis det stikker ud mellem alle de andre skilte i metal og neonlys. Træskilte er nemlig ikke nær så udbredte i dag, og derfor vil du helt sikkert fange de forbipasserendes opmærksomhed.

Sådan skaber du et træskilt

Der er altså mange gode grunde til at anskaffe dig et træskilt, hvis du vil gøre din forretning eller virksomhed mere synlig. Du kan sagtens bruge kræfter på selv at lave et træskilt med dine egne hænder, men det vil klart være billigere og nemmere at få professionelle til at lave træskilte til dig.

Der findes flere forskellige virksomheder på internettet, der kan producere et træskilt for en forholdsvis lav pris. Du skal bare selv finde ud af, hvad motivet, ordene og størrelsen skal være. Disse informationer sender du til den professionelle virksomhed, og du vil efter kort tid modtage dit nye, personlige træskilt med posten.

Det skal du overveje ved træskilte

Selvom et træskilt helt sikkert vil hjælpe dig med at synliggøre din virksomhed, skal du alligevel gøre dig nogle overvejelser, inden du får et produceret et skilt af træ. Du skal for eksempel være sikker på, at motivet og skriften er synlig på træet. Da det meste træ er en anelse mørkt, skal du bruge skrifttyper og farver, der tydeligt kan læses på afstand.

Du skal også overveje, hvor træskiltet skal placeres. Selvom træ er et hårdført, naturligt materiale, der kan modstå langt det meste, vil tidens vind og vejr dog sætte sit aftryk på dit træskilt. Hvis du har tænkt dig, at dit træskilt skal hænge et sted, hvor der vil komme meget regn, bør du være ekstra sikker på, at det er hårdføre materialer, der bliver anvendt. Du kan eventuelt også få det lakeret et par gange.