Find Schleich dyr af alle typer

Er dit barn til sjove dyr og elsker han eller hun at gå i zoologisk have med dig så kan du få dyrene ind i hjemmet ved at købe de kendte Schleich dyr, som fås i mange forskellige typer. Find de forskellige dyr ved at klikke her, hvor du kan se det brede udvalg.

Schleich heste er realistiske

Noget af det, som Schleich dyr især er karakteriseret ved det er, at de er meget realistiske. Meget andet legetøj viser en urealistisk verden, hvor dyr er mere nuttede med større øjne og mindre munde osv., men det gælder ikke for denne type legetøj, for her er det virkeligheden, som er målestokken.

 

Det vil sige, at hvis du køber Schleich heste så vil du opleve, at de detaljer, som du kan se på figuren det er nogle detaljer, som du også kan finde på en rigtig heste. For filosofien bag dette mærke er nemlig, at det ikke gør noget, at børn bliver klogere og lærer noget når de leger. Derfor er Schleich heste lavet til at skulle gøre børn opmærksomme på, hvordan en rigtig heste ser ud og ikke en hest i en arbitrær drømmeverden, som er alt fra langt fra virkeligheden.