Guide til valg af den rigtige sæbedispenser til badeværelset

En sæbedispenser er ikke blot en sæbedispenser. Den har en praktisk funktion, som skal matche dit behov, og så er den blevet til en designergenstand, der er med til at pryde badeværelset. Se her en oversigt over forskellige typer af sæbedispensere:

  • Den almindelige sæbedispenser
  • Sæbeholder til væg
  • Sæbedispenser med sensor
  • Trippel dispenser
  • Sæbedispenser med flere funktioner

Den almindelige sæbedispenser

Vi kender alle den almindelige, simple dispenser, der står ved siden af vasken. Den har den praktiske funktion, hvor den giver sæbe ved håndvasken. Du kan også bruge denne type inde i brusekabinen, til at opbevare din shampoo i, så rummet får et samlet, eksklusivt look.

Sæbedispenser til væg

Den væghængte sæbebeholder er monteret på væggen, henne ved vasken. Denne er lidt ekstra praktisk, da den ikke står på vasken. Derved skal du ikke flytte på den for at gøre rent omkring den, og samtidig risikerer du ikke, at der kommer kalkbelægninger der, hvor holderen står, grundet vand kan samle sig langs kanten af holderen, når man vasker hænder.

Trippel sæbedispenser

Denne type er rigtig smart, både ved vasken og i brusekabinen. Ved håndvasken kan du eksempelvis vælge en parfumeret håndsæbe, en neutral håndsæbe, som er allergivenlig, og desinfektionsmiddel i den sidste holder.

Inde i brusekabinen lader den dig slippe af med alle de hele og halvtomme sæbebøtter, der vælter rundt på hylden. Med en trippel sæbedispenser, kan du have kropssæbe, shampoo og balsam lige ved hånden, uden diverse bøtter får badeværelset til at se rodet ud.

Sæbedispenser med sensor

Dette må siges at være den mest hygiejniske type. Du sætter blot hånden ind under den automatiske sæbedispenser, og så trykker den sæbe ud i hånden på dig. Derved går du ikke direkte fra et toiletbesøg hen og rører ved sæben med bakterier på hænderne. Den er også meget nem at holde ren, da den ikke er i berøring med hænderne. En elektrisk sæbedispenser er derfor et oplagt valg til dig, der sætter hygiejnen over alt andet.

Sæbedispensere med flere funktioner

Det er også muligt at få disse dispensere, som blender naturligt ind i det omgivende badeværelsesmiljø. Som nogle eksempler kan nævnes dispensere med indbygget kurv til brusekabinen, eller med indbygget plads specielt designet til tandbørsterne.

Vælg en sæbeholder, der matcher rummet

De findes i utallige farver og designs. Er du til den skandinaviske, minimalistiske stil, kan du eksempelvis vælge en sæbedispenser, der har et simpelt design og en afdæmpet farve såsom grå eller hvid. Kan du godt lide den lidt mere eksotiske stil, kan en sæbedispenser i bambus være en oplagt mulighed. Der findes også sæbedispensere med knald på farverne. Er du til det mere rå look, så er modeller i rustfri, børstet stål måske interessante for dig.

Et mærke, der bør fremhæves er Eva Sol Sæbedispenser. Det er en serie af sæbedispensere, hvor kvaliteten er uovertruffen og designet er pænt og stilrent. Det samme gælder Zone Sæbedispenser, der er af høj kvalitet og med et klassisk design, som er pyntet med et moderne touch. Vil du se dine mange muligheder, så gå ind på https://www.nicebuy.dk/shop/126-saebedispensere/, hvor de har et kæmpe udvalg af sæbedispensere.