Mizuno badmintonsko passer OGSÅ til dig

En ny udbyder på markedet er japanske Mizuno som har deres erfaringer i primært alle andre sportsgrene end badmintonsporten, og nu satser de betydeligt mere på ketchersport i stedet for holdsportsgrene, og det tydeliggøres i de anderledes former for fodtøj, som udbydes fra Mizuno. De har de foregående par år flirtet lidt med badminton og tennis, men uden fremlægge noget, som har været specielt til de to sportsgrene. Af disse årsager har de produceret et fuldt varegruppe til ketchersport. Vigtigt skal det siges at hovedparten af det fodtøj, der fremstilles til teamsport også nemt kan anvendes til badminton.

 

Passer til alle

Nu når Mizuno er ny på markedet for badmintonsko, er det vigtigt at påpege at det er et mærke der passer til alle. Det betyder at ligegyldigt hvilket niveau man spiller på, så kan man finde en badmintonsko fra Mizuno, der passer til ens niveau. Mizuno er sådan en fabrikant, at de laver badmintonsko og generelt sko til sport, der er gode uanset niveau, fordi de hele tiden har udøverens præstationsevne i fokus. Det betyder at de hele tiden tager højde for, hvilke forhold en spiller skal præstere under og samtidig hvad en god sko skal kunne. Derfor henvender Mizuno sig, med alle deres teknologier og kvaliteter, sig til at typer af spillere og udøvere, da det er dem skoen er produceret til. Derfor ser man også i stigende grad at også eliten og professionelle vælger at bruge en badmintonsko fra Mizuno. Du kan finde den helt rigtige badmintonsko fra Mizuno, ved sport-net.dk: Mizuno badmintonsko

 

Men husk den skal sidde rigtig

Hvordan skoen sidder på foden er super betydningsful. På dette punkt taler man altid om to pasformer, en tynd og en normal. Størstedelen af badmintonspillere har en tilbøjelighed til at mene de har brede fødder og de forklarende bør købe en meget bred sko til badminton, men faktisk skal man ikke bekymre sig om en bred fod, faktisk vil jeg våge den påstand at størstedelen der er af den opfattelse at de har en bred fod i virkeligheden har en almindelig fod. Hvis man har en bred fod vil skoen give efter og forme sig efter foden, så det er ikke et så stort problem. Et sted hvor der vil være et problem er når man som spiller har en smal fod. Udfordringen er den store del af bevægelser fra side til side her skal skoen optimal set bør sidde godt fast og derfor er det vigtigt at man ikke kan glide rundt i den. Derfor når man er født med en smal fod er det vigtigt at man køber en badmintonsko som er udstyret med en smal form, ellers vil man have en større mulighed for at vride om og man vil blive langsom når man spiller, fordi foden vil glide frem og tilbage i skoen. Men selvom din sko skal sidde rigtigt og gerne også lidt tæt, så er det vigtigt at fødderne kan ånde når man har skoen på, fordi folk afgiver sved ved sine fødder utrolig meget under træning og kamp. Af denne årsag er det betydningsfult at oversiden af en badmintonsko er åndbar og kan sørge for at sveden kan bortkomme. Hvis du ikke kan komme af med sveden helt eller dele af væsken kan du er der sandsynlighed for at glide rundt i badmintonskoen og skader kan forekomme. En anden ting ved at du langtfra kan afhjælpe væsken, kan være at skoen kan komme til at afgive lugte i en tidshorisont, og det giver en meget dårlig kombination med dit badmintontøjet der for det meste er anbragt sammen med badmintonskoene i tasken til og fra træning. Af denne fornødenhed er det meget vigtigt at huske at benytte en badmintonsko der muliggør at sveden fordamper så ens fødder ikke vil blive for varme ved træning og kamp.