Få en flot tattoo

Har du altid drømt om en tatovering eller vil have endnu en til samlingen? Så skal du helt sikkert have lavet en flot tatovering i København. Der findes mange super dygtige tatovører, der har mange års erfaring og som kan give tatoveringen det personlige præg, som du ønsker. Uanset motiv vil tatovørerne høre på dine ønsker og kan nemt lave nogle ændringer, alt efter hvad du ønsker. Kontakt en af de københavnske tatovører og forhør om hvordan de kan få lavet din drømmetatovering til virkelighed.

Derfor skal du have dig en tatovering:

Tatoveringer er flotte og kan gøres personlige, hvilket er grunden til, at mange vælger at få udsmykket kroppen med dem. Folk med mange tatoveringer betragter deres krop som et kunstværk med alle de motiver, de får lavet. Tatoveringer er en måde at udtrykke sig på og er en form for udsmykning i stedet for halskæder, øreringe, armbånd med mere. Hvis du går og overvejer at få en tatovering, men ikke er helt sikker, så kommer der her nogle råd, der muligvis kan være med til at træffe beslutningen:

  • Overvej hvilket motiv, du gerne vil have. Især med henblik på, om tatoveringen skal kunne fjernes senere hen. Herved er det nemmest med en skyggetatovering.
  • Overvej placeringen af tatoveringen. På nogle arbejdspladser foretrækkes det, hvis tatoveringen kan dækkes til. Ifølge lovgivningen, så må man ikke tatoveres i ansigtet, på halsen og på hænderne. Med hensyn til placeringen skal der også tænkes på, hvor den sidder på kroppen, da det kan være sværere at fjerne en tatovering på et tyndt hudområde samt et sted, der er tæt på knoglerne.
  •  Overvej om du vil have farver. Rød er en farve, der kan være med til at give allergiske reaktioner.

 

Overvej altid motivet en ekstra gang, da det er noget, som ikke bare kan fjernes fra kroppen. Find et motiv, der betyder meget for dig således, at du med stolthed vil vise tatoveringen frem. Prismæssigt er det meget forskelligt hvad en tatovering koster. Det kommer meget an på tatoveringstypen samt hvor stor den skal være. Du kan med fordel gå rundt til de forskellige københavnske tatovører for at få indhentet et tilbud.

Kilde: Simonlestertatto.dk