LED Pærer vinder stigende indpas på markedet

Det er ikke mange år siden, at de danske forbrugere begyndte at se sig om efter nogle andre slags pærer til deres husstande. Her faldt LED Pærer i langt de flestes smag, da man her ikke blot får en lyskilde, men også sparer på økonomien og miljøet. Det koster en del energi at skulle lyse ens hjem op, derfor kan man med fordel bruge LED Pærer, da disse giver bedre lumen i længere tid end normale pærer. LED Pærer har længere levetid end de gammeldags glødepærer, da forskellen mellem disse som regel ligger mellem 9000-14.000 timer afhængigt af LED Pærens lumen. Lumen er et begreb som de fleste ikke kender, dog er det såre simpelt, lumen er et begreb, der beskriver den mængde lys en pære afgiver, før i tiden forsøgte man at sammenligne dette med watt, dog beskriver watt kun energiforbruget.

LED Pærer i alle afskygninger af god kvalitet

Det er ikke altid nok, at man sørger for at udskifte sine gammeldags glødepærer med LED Pærer. Man må også sætte sig lidt ind i, hvilke forskellige former for pærer, der findes på markedet, så man er sikret den bedste kvalitet af sit nyindkøbte produkt. LED – Kongen har i flere år sat sig grundigt ind i den videnskab, der ligger bag LED Pærer, heriblandt også kendskab til RA-værdien, der beskriver den farvegengivelse af et givent objekt man vil se i forbindelse med forskellige lyskilder. Denne skala spænder fra 0-100, hvilket betyder at jo højere RA-værdien er, jo tættere effekt á la sollys vil pæren afgive. Langt de fleste LED Pærer har en standard RA-værdi på omkring 80, dog kan man hos LED-Kongen finde pærer med op til 95 RA, hvilket næsten er tilsvarende sollys. Ønsker man naturligt lys skal man derfor vælge efter RA-værdi.

Mulighederne er nærmest uendelige med LED Pærer

I dag er teknologien kommet til et punkt, hvor næsten alt kan lade sig gøre, derfor er det også muligt at udskifte størstedelen, hvis ikke alle, af sine gamle glødepærer med nye LED Pærer. Denne teknologiske udvikling er dog ikke en af dem, der umiddelbart kan mærke på sit budget når man kører kortet igennem i butikken, eller køber online, dog kan man efter nogle måneder se den store forskel i økonomien. LED Pærer har som tidligere nævnt op til 15 gange længere levetid end normale glødepærer, derfor skal man købe 15 gange så få pærer som normalt, hvis man udskifter til LED Pærer i ens hjem, campingvogn, bil og andre steder man bruger pærer. Det er endda muligt at få lommelygter med disse pærer, hvilket gør at ens hverdag bliver fuldt ud kompatibel med LED Pærer og deres energi-, og økonomivenlige kvaliteter.