Køb dine plakater og malerier hos Galleri Mynewart.dk

Mangler du plakater eller maleriet til boligen, kan du med fordel besøge Galleri Mynewart.dk, der har et kæmpe udvalg af kunst til hjemmet.

 

I 2016 blev galleriet Mynewart.dk etableret af de to unge iværksættere, Julie og Malthe. Galleriet har til huse i det sydlige Jylland – Sønderborg på Als. Idéen til galleriet opstod, idet parret ønskede at skabe en konkurrence til de danske gallerier og deres forholdsvis høje priser.

 

Farverige malerier til salg

 

Galleri Mynewart.dk ønsker at alle skal kunne finde deres næste flotte maleri i det store udvalg, der er at finde på galleriets hjemmeside. Udvalget af kunst er valgt på baggrund af kundernes ønsker og forespørgsler, og det er især de abstrakte og farverige malerier, der er efterspurgte af de danske kunder.

 

Der er i disse tider en rigtig stor efterspørgsel på malerier. Det har der formentlig altid været, men stilen har af naturlige grunde ændret sig igennem tiderne. Førhen var de fleste malerier som vi købte malerier, der forstillede noget specifikt. Eksempelvis et portræt eller noget natur. Sådan er det ikke længere – i hvert fald ikke for størstedelen af os. I dag ønsker vi i stigende grad farverige malerier til vores boliger. Malerier, der oser af stærke farver og giver en fantastisk energi til boligen. At de farverige malerier et gået hen og blevet så populære i dag, skyldes formentlig, at de fleste boliger bygges og indrettes meget farveneutralt. Ved at dekorere sine vægge med farverige malerier i sprudlende skarpe farver, skaber man herved en fantastisk synergieffekt, der giver liv og charme til boligen.

 

Hvis du er på udkig efter et flot abstrakt og farverige malerier til hjemmet kan du med fordel besøge Galleri Mynewart.dk. Galleriet har et kæmpe udvalg af farverige malerier til salg, og udvalget fornyes og forøges hele tiden, således at udvalget er tilpasset efter hvad der er moderne i dag, og hvad der efterspørges hos de danske kunder.

 

Alle galleriets malerier er håndmalede. Malerierne males af talentfulde og dygtige kunstnere fra udlandet. Kunstnerne har udover deres samarbejde med Galleri Mynewart.dk også deres egne gallerier, hvor de udstiller deres værker.

 

Design plakater er in hos Galleri Mynewart.dk

 

Igennem de seneste år er moderne design plakater blomstret op i Danmark, og interessen og efterspørgslen efter plakater er steget markant. Netop derfor har Galleri Mynewart.dk valgt også at sælge plakater til de danske kunder.

 

Grafiske plakater, fotokunst og plakater med citater. Disse tre kategorier er hovedpulsåren i det store udvalg af flotte og grafiske plakater som Galleri Mynewart.dk har at tilbyde sine kunder. Plakaterne er designet af talentfulde grafikere fra både Danmark og udlandet, der alle har mange års erfaring indenfor deres felt. Resultatet er dette samarbejde er udmøntet i en flot samling af moderne plakater til hjemmet.

 

Det er muligt både at købe plakater bestående af et enkelt motiv, citat eller lignede – eller at købe gruppe-plakater, der består af mere end én plakat. Disse er uhyre moderne, og er med til at skabe et flot og unikt udtryk på væggen. Genren er igennem de seneste år blevet meget populær indenfor malerier, og galleriet har derfor valgt også at satse på denne type indenfor plakat-verdenen.

 

Alle galleriets plakater fås i to størrelser. Der er tale om 30×40 og 50×70 cm. Alle plakaterne bliver printet ud på papir af høj kvalitet på et dansk trykkeri. Udover plakaterne kan der også købes rammer dertil. Danskproducerede rammer vel at mærke. Disse fås i en lang række materialer og farver, således at der er til enhver smag

 

Om det er farverige malerier eller design plakater du er på udkig efter, kan du med fordel besøge Galleri Mynewart.dk og gå på opdagelse i det store udvalg af kunst, der kontinuerligt bliver fornyet.